10.10.2022 256

Okulumuz Dumlupınar Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu 1986 yılında bitirilmiş ve hizmete geçmiştir. Binamızın yapımı Konya'mızın varlıklı iş adamlarından merhum Ahmet Haşhaş tarafından ve devlet işbirliği ile yapılmıştır. Daha sonra mahalle adı ile birleştirilip Dumlupınar Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu adını almıştır.

2005 yılında okulumuza derslik yetersizliğinden dolayı ek bina yapımına başlanmış ve 2009-2010 eğitim-öğretim yılında hizmete sunulmuştur. Okulumuz daha önceleri Dumlupınar Mahallesinde yer alırken Selçuklu ilçesi yerleşim sahasının genişlemesi nedeniyle şu an Sakarya Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır.

32 derslikli yeni binamız 2014/2015 eğitim-öğretim yılında hizmete girmiştir.