Yusuf ÇALIŞKAN  - Müdür Yardımcısı

Yusuf ÇALIŞKAN - Müdür Yardımcısı

1969 yılında Konya-Yunak-Beşışıklı Köyünde doğdu. İlk öğrenimini köyde, orta ve lise öğrenimini Akşehir’de tamamladı.

1990 yılında Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliğinden, 2002 yılında Anadolu Üniversitesi Lisans Tamamlama Türkçe bölümünden ve 2016 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu.

1990-2002 yılları arasında Samsun-Alaçam-Pelitbükü Koğuz Köyü İlkokulu, Yozgat-Akdağmadeni-Umutlu Kasabası İlkokulu, Konya Altınekin Merkez İlköğretim Okulu, Karatay Karaaslan Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Karatay Mahmut Şevket Paşa İlköğretim Okullarında sınıf öğretmenliği yaptı.

2000-2011 yılları arasında Mahmut Şevket Paşa İlköğretim Okulunda, 2011-2019 yılları arasında Karatay İzzet Bezirci İlköğretim Okulunda ve 2019 yılından bu yana da okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.